Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roló MIDI TERMO 114x190 cm szürke

IMPULSO
17.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 38094
Szállítási díj: 1.980 Ft
Várható szállítás: 2024. július 18.
Raktáron van
Raktáron van
Gyors, országos kiszállítással.
Egyszerű szerelés/felrakás
Egyszerű szerelés/felrakás
,,Csináld magad házilag!"
2 év garancia
2 év garancia
Rögzítés típusa
Damilos rögzítés
Szín
Szürke
17.090 Ft
Menny.:db

Leírás

MIDI THERMO ROLÓ:

Belső használatú termo roló, ablakok és erkélyajtók árnyékolásához. Egy praktikus termék, ami nemcsak a sötétítést szolgálja akár a fény teljes kizárásával, hanem a forróságban  - egyfajta hővisszaverőként - segít a helyiségek hűsen tartásában is. A roló szövetének ablaksíkhoz rögzítését damil biztosítja. Extraként fém alsó lezáró díszítőprofillal van ellátva.

  • Szerelése ablakbarát, mivel valamennyi típusú nyíló, bukó-nyíló ablakra, erkélyajtóra egyszerűen, fúrás nélkül, az ablakkeretre konzolokkal rögzítve telepíthető. Nem nyitható fix ablakok és üvegfelületek árnyékolása esetén akár a oldalfalra, a mennyezetre, vagy az ablakkeretre is felfúrható.
  • Feszítődamilos rögzítésű, Ez  teszi lehetővé, hogy a textílanyag a bukó-nyíló ablakok buktatott állapotában is megfelelően igazodjon az ablak üvegfelületéhez. (Függetlenül attól, hogy a vászon mennyire van föl, vagy letekerve, az mindig feszesen van tartva.)
  • Oldalhúzású vászonroló. Gyöngylánc segítségével tudjuk az vásznat föl-le mozgatni, szabályozva ezáltal a beérkező fény mennyiségét. A kezelő lánc -szerelés közben - igény szerinti bal, vagy jobb oldalra is helyezhető. 
  • A thermo roló vagy hőszigetelő roló nevét annak hátoldalán található alumínium hőtükrös felületének köszönheti. Ez nemcsak a napfény teljes kizárásával, hanem annak hőjének jelentős visszatartásával is segít minket a hőségben.

Paraméterek

Model THERMO rolók
Méret 114x190 cm
Textíl szélessége 114 cm
Textíl hosszúsága 190 cm
Textíl színe szürke
Textíl ablaksíkhoz rögzítése feszítő damillal
Szerelhetőség fúrás nélkül (bukó/nyíló ablakokra)
Telepíthető ablak/ajtó keretére, oldalfalra, mennyezetre
Működtetés gyöngylánc segítségével
Garancia 2 év